L'EMPRESA

EMGECO FS, per la seva naturalesa i estructura de funcionament, és una empresa jove, amb experiència, innovadora i amb una vocació de servei vers els seus clients.
Forma part del grup i4. Grup amb 25 anys d'experiència en el sector de les instal.lacions.
El seu objectiu es oferir serveis d'execució, gestió i manteniment global.
Fruit del seu esperit innovador, EMGECO FS disposa d'un equip humà multi disciplinar, fet que li atorga l'avantatge de poder oferir un servei integral i globalitzat als seus clients.

MISSIÓ

EMGECO FS vol ser el millor aliat dels seus clients, assessorant i posant a la seva disposició una àmplia experiència en els àmbits del disseny, execució, manteniment i adequació d'instal.lacions.
La nostra missió es oferir als nostres clients un servei integral i multi tècnic a les seves instal.lacions, amb la finalitat d'optimitzar el seu rendiment i aconseguir un estalvi d'energia que es tradueixi en una major eficiència.
La finalitat es garantir el confort dels nostres clients i lliurar-los de les tasques de suport, per tal de que siguin més competitius, eficients i flexibles en la seva activitat diària.

VALORS

Vocació de servei - A EMGECO FS som un equip professional amb vocació de servei als nostres clients, oferint qualitat i flexibilitat. La satisfacció dels nostres clients i els usuaris de les seves instal.lacions, es la pedra angular de la nostra raó de ser.

Sostenibilitat ecològica - EMGECO FS aspira a contribuir per mitjà dels seus serveis, a millorar la situació mediambiental global, gràcies a la eficiència energètica de les instal.lacions que gestiona.

Experiència - EMGECO FS reuneix la solidesa i coneixements necessaris per tal d'oferir solucions tècniques a les diferents tipologies d'instal.lacions existents.

Eficàcia i flexibilitat - Amb una orientació vers el servei, EMGECO FS realitza les seves tasques amb el major rigor tècnic, per tal de ser més eficaços i flexibles i aconseguir pels seus clients, un estalvi en els costs.

Capital humà - EMGECO FS disposa d'un equip multi tècnic i professional, que forma part d'una manera primordial dels seus principals actius.